Het wijnhuis Quinta do Noval is gesitueerd in de Douro Valley in Noord-Portugal. Het betreft een van de laatste ongerepte plekken in de natuur van Europa.

De wijngaard die de druiven voor de port levert, is gelegen op steile hellingen in de nabijheid van de rivier de Douro en haar zijrivieren. Quinta do Noval produceert reeds sinds 1715 port van uitstekende kwaliteit in dit gebied.

Quinta do Noval is prachtig gelegen aan de Douro met een historische en iconische status in de wereld van wijn. Het blijft natuurlijk wel vooral een wijngaard waar prachtige portwijnen en stille wijnen geproduceerd worden. Noval staat wereldwijd bekend over de hele wereld om deze kwalitatief hoogstaande producten. Mede door de strenge selectie van de beste druiven en wijnen van de eigen wijngaard, herken je deze allemaal aan de oorsprong van de ligging van de wijngaarden. De subtiele aspecten van het klimaat, de bodem en de verschillende percelen geven Noval wijnen de complexiteit en diepte die uniek zijn, of het nu gaat over de rode wijnen of witte wijnen.

Ben je 18 jaar of ouder? Voor bestellingen op deze website moet je 18 jaar of ouder zijn.