Koffie

Wij verkopen Mocca D’Or. Mocca d’Or brandt al jaren koffie voor speciaalzaken volgens de Slowroast methode. Dit unieke roosterproces kost iets meer tijd maar de smaak en het aroma komen hiermee wel het best tot hun recht. Wij verkopen diverse blends; 100% arabica single origin, biologisch en fairtrade melanges en dit in allerlei smaak intensiteiten. Daarnaast verkopen wij ook limited editions van bijzondere melanges.

Wij verkopen verpakking van 250 gram & 1 kilo. Alle koffiebonen kunnen gemalen worden in snelfilter, cafetière of espresso maling. 

Vast in ons assortiment zijn o.a.: Raffinato, Sicillia, Sulawesi Kalosi, Ethiopië en India Monsooned.

Thee

In onze winkel verkopen wij bijna 70 soorten losse thee van hoge kwaliteit.
Zwarte, groene en kruiden thee. Daarnaast nog heel veel heerlijke melanges passend bij de tijd van het jaar.
Bekende namen zoals Kistje van de Keizer, Thee van Toen en King’s Own Choice van Treasure Tea, zitten standaard in het assortiment. Rooibos winterthee, de glimlach van Mona Lisa en Sweetdreams, zijn heerlijke melanges, ook leuk om kado te geven.

Wil je liever thee in een zakje? Dat kan ook! Wij verkopen o.a thee van Bradley’s en English Tea Shop, fairtrade en biologisch.

Noten

Wist je dat noten en pinda’s niet alleen maar  lekker zijn? Ze zitten vol met mineralen, vitaminen en vezels. Elke noot heeft een andere samenstelling van deze gezonde stoffen. Het zorgt ervoor dat iedere noot een ander gezondheidsaspect heeft. Door de bijzondere samenstelling van noten en pinda’s passen ze bij een gezonde levensstijl. Wij hebben alle noten onbewerkt maar wij bakken de noten ook zelf in 100% arachideolie.

Kom eens langs en proef onze heerlijke mixen met en zonder zout.

Zuidvruchten

Wist  je dat gedroogde vruchten bijna geen vet bevatten, maar juist veel koolhydraten? Gedroogde zuidvruchten zijn relatief rijk aan vezels, B-vitaminen en mineralen.

In onze zelfgemaakte muesli zijn gedroogde zuidvruchten dan ook een onmisbaar ingrediënt.

Vijgen, dadels, pruimen, abrikozen zijn een heerlijk en gezond tussendoortje.

Nieuw zijn de Healthy disks, kleine ronde zuidvruchten snacks, lekker voor tussendoor en zeer geschikt voor bij een kaasplateau.

Kaas

Hollandse kaas

Wij verkopen verschillende soorten Hollandse kaas in onze winkel. Een daarvan is Stompetoren kaas.

Stompetoren kaas wordt gemaakt in de CONO kaasmakerij in Noord-Holland. Deze kaasmakerij staat aangeschreven als de beste & groenste kaasmakerij van Nederland. De kaasmakers roeren de wrongel nog met de hand en ze gebruiken de meest moderne, duurzame technieken om zo energiezuinig mogelijk te produceren.

De kaas wordt gemaakt van weidemelk. De koeien grazen en rusten in de wei. Daardoor zitten ze ‘lekkerder in hun vel’ en zijn ze gezonder. Het eten van vers gras zorgt bovendien voor een rijkere, smaakvolle melk. Afgelopen jaar liepen de koeien gemiddeld 185 dagen per jaar minimaal 10 uur per dag buiten. 

In het speciale Stompetoren rijpingspakhuis kan de kaas in alle rust doorrijpen in een speciaal klimaat, met een relatief hoge temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. Zo blijft de kaas mooi smeuïg en krijgt het een dun korstje. De kaasmeesters houden het rijpingsproces nauwlettend in de gaten. De jarenlange ervaring en passie van de kaasmeesters zorgen voor een prachtig eindproduct: ‘Kaas waar je voor terugkomt.’

STOMPETOREN FONDUE

BEREIDING

 • Het bier of de wijn in een middelgrote sauspan gieten en op hoog vuur aan de kook brengen.
 • Vervolgens laten doorkoken op middenlaag vuur.
 • Stompetoren en bloem toevoegen. Langzaam doorroeren totdat er een glad gesmolten mengsel ontstaat.
 • Daarna koffiemelk, worcestershiresaus en knoflookpoeder erdoorheen roeren.
 • De fondue in een fonduepan gieten en serveren met blokjes brood, appelpartjes en groenten.

BOODSCHAPPEN

240 ml bier of wijn
345 gram geraspte Stompetoren Oud
2 eetlepels bloem
2 eetlepels koffiemelk
1 theelepel worcestershiresaus
1/2 theelepel knoflookpoeder

Wij verkopen ook kaas van de Kaasboerderij van Eijk. Deze boerderij is gevestigd in het dorpje Vlist in de mooie Krimpenerwaard. Er wordt met melk van 60 melkkoeien rauwmelkse boerenkaas gemaakt.

Op het bedrijf wordt er vier dagen in de week kaas geproduceerd op ambachtelijke wijze zonder toevoegingen aan de melk. Voor de 20 kilo kazen worden nog de traditionele houten vaten gebruikt. Deze bereiding maakt de smaak van deze boerenkaas zo uniek. Na de bereiding worden de kazen in pekelbakken gelegd voor de smaak en na zes dagen gaan de 20 kg kazen op de planken voor verdere rijping. De kaas wordt tevens voorzien van een aantal coating lagen. De kazen worden gerijpt in de opslag op houten planken en dagelijks gedraaid.

Naast de naturel kaassoorten verkopen wij ook kruiden kazen van Boer Slob. In de polder van Giessenburg maakt familie Slob op hun boerderij al decennia lang de lekkerste kaas volgens een uniek recept.

Nog een mooie Hollandse kaas die wij verkopeen is de Tynjetaler van De Gelder. Een unieke bolle kaas met grote gaten, iets zoet, licht pikant, smeuïg en verrassend!

Tynjetaler: dé bekroonde grote gatenkaas van het Friese platteland
De Tynjetaler is de prijswinnende gatenkaas met een licht pikante en iets zoetige smaak, daarnaast ook lekker romig! Deze kaas is ruim tien jaar geleden door De Gelder ontwikkeld speciaal voor fijnproevers.

Op de kaasboerderij zijn ze gaan experimenteren met verschillende zuursel. Zo ontstond er op een bepaald moment een kaas met grote gaten. Dit was eigenlijk niet echt de bedoeling. Het was gewoon toeval, of toch geluk? In ieder geval kreeg de kaas hierdoor wel een heel eigen smaak.

De kaas werd verkocht bij op de kaasboerderij en daarna gebeurde er iets bijzonders. Klanten gingen speciaal vragen naar de kaas met die bijzondere smaak!

Ze zijn vervolgens intensief met de kaas aan de slag gegaan. Net zo lang tot er een uniek en stabiel kwaliteitsproduct lag. Vanaf het moment dat de kaas haar eigenzinnige smaak kreeg, is ze in productie gegaan. De Tynjetaler was een feit.

Buitenlandse kaas

Ook voor het beste onder de buitenlandse kazen bent je bij ons aan het goede adres. Een mooi assortiment uit o.a. Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Engeland en België. Het assortiment is voordurend in beweging, Parmesan Reggiano, Epoisse, Stilton, Emmenthaler, Brie de Meaux en dat is nog maar een kleine gedeelte van ons assortiment. 

Truffel producten

Naast al onze andere producten verkopen wij ook nog een mooi assortiment truffel producten:

 • Truffelolie wit en zwart
 • Crema di Tartufa – voor het maken van een mooie saus
 • Hele zomertruffel
 • Pecorino Romano met truffel
 • Truffelzout
 • Salami met truffel
 • Honing met truffel
 • Truffeltapenade
 • Tagliatelle met truffel
 • Een truffelpakket met bijpassende wijn een prachtig kado.
Ben je 18 jaar of ouder? Voor bestellingen op deze website moet je 18 jaar of ouder zijn.