Het familiebedrijf begon in 1964 met de oprichting van de boerderij Granja Virgen del Rosario, die vandaag de dag is uitgegroeid tot een van de toonaangevende pluimveebedrijven in Spanje. Naast de boerderij maken ook de wijnmakerij en een transportbedrijf deel uit van Grupo Esteban Martín, de groep die volledig in handen is van de familie Esteban Martín.

In 1985 besloot Miguel Antonio Esteban om 150 hectare wijngaarden te kopen op het beste land in de BOB-regio Cariñena. Hij verwierf jaar na jaar nieuwe percelen, voordat hij in 2003 besloot zijn eigen wijnmakerij te bouwen. Vandaag zijn ze uitgegroeid tot 400 hectare wijngaarden en beschikken ze over de modernste faciliteiten en technologie. Het belang van traditie, knowhow en verantwoordelijkheid zijn ze echter niet uit het oog verloren. Bij de dagelijkse activiteiten van de wijnmakerij zijn nu drie generaties van de familie betrokken, wiens belangrijkste waarden kwaliteit, uitmuntendheid en innovatie, ecologische duurzaamheid en liefde voor het product en hun land zijn.

Bodegas Esteban Martín is grotendeels een teamproject en een samenwerkingsproject. Het familiebedrijf brengt veel mensen samen wiens dagelijkse werk zich bezighoudt met de verschillende stadia van het wijn maken, terwijl ze een gemeenschappelijk doel nastreven. Ze omvatten wijngaardarbeiders, oenologen en laboratoriummedewerkers, kelderarbeiders, bottelaars, management en administratief, marketing- en verkooppersoneel. Elke persoon in het team is essentieel, ze geloven in complementariteit, coördinatie, vertrouwen en betrokkenheid.

Ben je 18 jaar of ouder? Voor bestellingen op deze website moet je 18 jaar of ouder zijn.