Brown Brothers is een van de toonaangevende familiebedrijven in Australië die al ruim 130 jaar bestaat. Hoewel trots op tradities, zijn zij geen traditioneel wijnbedrijf.

Brown Brother heeft een reputatie opgebouwd als een wijnmakerij die de status-quo uitdaagt door nieuwe druivensoorten te ontwikkelen en samen te werken met de CSIRO om lopend wijnbouwonderzoek te ondersteunen.

Als een belangrijk lid van de First Families of Wine (AFFW) van Australië zijn zij er trots op deze reputatie te hebben opgebouwd in binnen- en buitenland, als wijnspecialisten en wijnvernieuwers. In de loop der jaren zijn er veel veranderingen in de Australische wijnindustrie geweest, maar de hoekstenen van Brown Brothers blijven constant. 

De 4e generatie van de familie is doordrenkt van een uniek erfgoed, met een passie voor wijn maken en een geschiedenis van innovatie gericht op de toekomst. Opgericht door John Francis Brown, die sinds 1889 wijn maakte in Milawa, Victoria, één van de eerste wijnfamilies van Australië.

Ben je 18 jaar of ouder? Voor bestellingen op deze website moet je 18 jaar of ouder zijn.